Kaat Mossel 2.0

Na de verwoestende brand in februari 2020 heeft Kaat Mossel een totale make-over gekregen. Kaat Mossel zou geen iconisch Rotterdams restaurant zijn als we er na deze tegenslag niet de schouders onder zouden zetten.

Niet Lullen maar Poetsen

Met steun en hulp van onze ‘vrienden van Kaat’, een gezonde dosis optimisme en gewoon keihard samenwerken met betrouwbare partners in bouw en aannemerij, hebben we binnen een zeer korte tijd ons hele restaurant een totale make-over gegeven. Met alle zorg en aandacht hebben wij het historische karakter van ons prachtige pand bewaakt. 

 

Businesslunch Friends in Business in Kaat Mossel from Twisted Stranger on Vimeo.

Altijd vertrouwd

Kaat Mossel heeft in 2020 een nieuw gezicht gekregen en onze welbekende gezelligheid blijven wij met zorg en liefde koesteren. Met alle aandacht voor de authenticiteit van ons historische pand  is een gasloze keuken in gebruik genomen waar elke bezoeker mee kan kijken tijdens het bereiden van onze gerechten. Een prachtig glas in lood kunstwerk boven onze bar en natuurlijk de tank met verse kreeft. Wij denken daarom oprecht ....  altijd vertrouwd Kaat Mossel 2.0!!

Businesslunch Friends in Business in Kaat Mossel from Twisted Stranger on Vimeo.

Businesslunch Friends in Business in Kaat Mossel from Twisted Stranger on Vimeo.

Artikelen

Volop in de schijnwerpers

Ons verhaal en hoe wij een tegenslag hebben vertaald naar een positief resultaat is ook bij de pers niet onopgemerkt gebleven. Vele leuke artikelen en reviews worden er geschreven en die zijn net zo positief als wij! Kaat Mossel is eindelijk zoals we het altijd al wilde!

Ervaar het zelf!

Ervaar ons vernieuwde restaurant, proef de heerlijke gerechten en lach mee tijdens de persoonlijke gesprekken die u van ons gewend bent. Ons vertrouwde team kan niet wachten om u weer de leukste avond of middag te geven. Culinair genieten op z’n Rotterdams!
Reserveren kan via 010-404 8600 of info@kaatmossel.nl

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Openingstijden en reserveren! 

Unieke kenmerken van Kaat zijn de ongedwongen sfeer en de gezelligheid in combinatie met voortreffelijk eten en de aandacht voor u als gast in onze huiskamer van Rotterdam. Gewoon volop genieten zoals het hoort. Onze chefs, onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u met open armen.

Tot snel bij Kaat!!

Reserveren graag via 010-404 8600 of via info@kaatmossel.nl

Wij zijn 6 dagen per week geopend van Maandag tot en met Zaterdag !!

Maandag tot en met Zaterdag
11.30 uur - 00.00 uur
   
 
 
   

Bezoek ons SCHOOLBORD  Daarop staan alle toppers buiten onze reguliere kaart.