Kaat Mossel 2.0

Na de verwoestende brand in februari 2020 heeft Kaat Mossel een totale make-over gekregen. Kaat Mossel zou geen iconisch Rotterdams restaurant zijn als we na deze tegenslag er niet de schouders onder zouden zetten.

Niet Lullen maar Poetsen

Met steun en medeleven onze ‘vrienden van Kaat’, een gezonde dosis optimisme en gewoon keihard samenwerken met betrouwbare partners in bouw en aannemers, hebben we binnen een zeer korte tijd ons hele restaurant een totale make-over gegeven.

 

Businesslunch Friends in Business in Kaat Mossel from Twisted Stranger on Vimeo.

Nog steeds vertrouwd

Kaat Mossel heeft misschien een nieuw gezicht maar de welbekende gezelligheid blijft bestaan. Een gasloze keuken waar elke bezoeker mee kan kijken tijdens het bereiden van onze gerechten. Een prachtige glas in lood installatie boven onze bar en natuurlijk de tank met verse kreeft.
Vertrouwd Kaat Mossel, maar dan 2.0.

Businesslunch Friends in Business in Kaat Mossel from Twisted Stranger on Vimeo.

Businesslunch Friends in Business in Kaat Mossel from Twisted Stranger on Vimeo.

Artikelen

Volop in de schijnwerpers

Ons verhaal en hoe wij een tegenslag hebben vertaald naar een positief resultaat is de pers niet onopgemerkt gebleven. Vele leuke artikelen en reviews worden er geschreven en die zijn net zo positief als wij! Kaat Mossel is eindelijk zoals we het altijd al wilde!

Ervaar het zelf!

Ervaar ons nieuwe restaurant, proef de nieuwe gerechten en lach mee tijdens de persoonlijke gesprekken die u van ons gewend bent. Ons vertrouwde team kan niet wachten u weer de leukste avond of middag te geven. Culinair genieten op z’n Rotterdams!
Plaats uw reservering via onderstaand formulier van Resengo.

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot 22:00 uur
   

Zondag

Diner eerste shift :  van 16.00 tot 19.00 uur
Diner tweede shift: vanaf 19:15 tot 22:00 uur