Zakenlunch in hartje Rotterdam

Kaat Mossel is de ideale locatie voor een (informele) zakenlunch in Rotterdam. In een sfeervolle omgeving serveren wij u en uw collega’s of zakelijke relaties de lekkerste lunchgerechten.

Kaat Mossel kunt u vinden in hartje Rotterdam aan de Admiraliteitskade op nummer 85. Kaat Mossel is snel te bereiken vanaf de A16 maar ook het openbaar vervoer is slechts enkele minuten verwijderd. Vanaf Metrostation Oostplein loopt u in minder dan 2 minuten onze zaak binnen.

Onze koks maken voor u desgewenst een snelle, lichte lunch maar ook voor een uitgebreide meergangen zakenlunch draaien zij hun hand niet om. A la carte lunchen is vanzelfsprekend mogelijk waarbij u een ruime keuze heeft u onze vis- of vlees specialiteiten.Wij serveren warme of koude lekkernijen, variërend van een maaltijdsalade met rosé gebakken tonijn tot een klassiek gestoofde rundersucade.

Wilt u na uw lunch nog even door vergaderen dan is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem.

Ook tussen lunch en diner bent u welkom onder het genot van een drankje serveren wij een selectie kleine hapjes die u tijdens uw bespreking kunt nuttigen. Wij verzekeren u dat u nergens in Rotterdam aangenamer zaken zult doen dan bij Kaat Mossel.

Wij verwelkomen u graag bij Kaat Mossel.

Reserveren kan telefonisch via 010 – 404 8600 of per E-mail.