dolphin events
dolphin events

Rib Adventure prijzen

Wilt u in Rotterdam 1 van inze RIB-Experiences boeken?

  • RIB-Adventure | 35 minuten | 39,50 p.p. vanaf deelname 8 personen
  • RIB-Adventure+ | 45 minuten | 49,50 p.p. vanaf deelname 8 personen
  • RIB-Adventure XL | 60 minuten | 59,00 p.p. vanaf deelname 8 personen
  • RIB-Adventure Tour | 90 minuten | 99,00 p.p. vanaf deelname 8 personen

RIB-Event “op maat” en VIP-Tours: op aanvraag

 

RIB-Adventure & bedrijfsuitjes

Ook voor een actief bedrijfsuitje kunt u terecht bij Dolphin Events. Wij hebben jarenlange ervaring om van uw personeelsuitje een onvergetelijke ervaring te maken.

Een bedrijfsuitje verbindt het personeel met elkaar én het bedrijf. Daarom doen we er alles aan om het naast leuk en gezellig, ook zinvol en inspirerend te maken. Zeker omdat u bij Dolphin RIB Events zelf bepaalt waarop u het accent wilt leggen. U kiest uit ons enorme aanbod RIB-Experiences (in combinatie met andere activiteiten, lunch, borrel, diner of barbecue) of u voor spanning of juist voor gezelligheid gaat. Voor hilariteit of voor concentratie. Of juist voor de perfecte combinatie die past bij uw groep. Uw wensen. Uw doel. Alles is mogelijk en wij helpen u graag bij het samenstellen van een programma.

dolphin events erasmusbrug

RIB Adventure opstap-locaties

De meest spectaculaire manier om Rotterdam vanaf het water te ontdekken is zonder twijfel RIB-Adventure.com

Speciaal voor kleinere groepen en kleinere budgetten biedt Dolphin Event nu de mogelijkheid om voor 39.50 p.p (vanaf 8 personen) 35 minuten RIB Adventure te ervaren.

Afvaart onder andere vanaf:
Steiger De Ballentent te Rotterdam, Steiger Euromast te Rotterdam, Steiger SS Rotterdam, Boerengat, Zalmhuis, Nieuwe Luxortheater, Deltahotel Vlaardingen, Hotel Maasluis, Spijkenisse, Dordrecht, Steiger Hotel New York, Steiger Stadion Feijenoord en Steiger Leuvehaven.

 

Over ons

Dolphin Events is een van de aanbieders op het gebied van een RIB-Experiences & RIB Adventure van het eerste uur. Directeur, Event-ontwikkelaar en mede-eigenaar Marco Binnendijk heeft jarenlange ervaring in de maritieme wereld, reddingsbrigade en Korps Mariniers.

Speedboat & RIB adventure professionals
In 2006 startte Dolphin Events tijdens de Volvo Ocean Race Stop-over in Rotterdam.. Alle schippers zijn natuurlijk in het bezit van een vaarbewijs maar zijn door aanvullende en specialistische trainingen op het gebied van snelvarende vaartuigen in binnen- en buitenland echte RIB-Specialisten. Veel van de schippers zijn (of waren) werkzaam voor bijvoorbeeld Korps Mariniers, Korps Commandotroepen, Zeehavenpolitie, Havendienst Rotterdam en/of Reddingsbrigade Ouddorp.
U kunt bij ons ook vaar-trainingen krijgen!

Van 'instap' arrangementen tot grote bedrijfsfeesten
Onze activiteiten hebben alles te maken met een RIB Adventure en alles daaromheen is verder mogelijk. Van kleine groepen mensen tot aan grote bedrijfsfeesten, wij bieden verschillende arrangementen aan. Wij kunnen een evenement op maat ontwikkelen al dan niet in samenwerking met een evenementenbureau, maar we bieden ook een ruime keuze aan standaardarrangementen. Dit varieert van een korte vergaderbreak tot zelf meerdaagse evenementen naar het buitenland.
Dolphin Events is een trotse partner van Kaat Mossel, de samenwerking is hecht en samen weten we er elke keer een feestje van te maken

Locaties in Rotterdam maar ook door geheel Nederland!
De evenementen worden bij voorkeur uitgevoerd vanuit Rotterdam, Amsterdam, Scheveningen, Ouddorp/Grevelingen of Renesse, maar aangezien alle boten trailerbaar zijn kunnen we bij iedere bestemming komen.

 

dolphin events euromast
dolphin events
dolphin events kaat mossel
 

Veel gestelde vragen

Wat is eigenlijk een RIB?
De RIB (Rigid Inflatable Boat) is een soort speedboat met een romp van aluminium of polyester. Rondom deze romp is een luchtgevulde rand aangebracht. Het geringe gewicht, in combinatie met de stijve romp en een sterke motor maken het tot een zeer zeewaardige en wendbare speedboot. RIB’s worden dan ook wel de 4x4 van de zee genoemd.

Vanaf welke leeftijd kan je meevaren?
Onder de 15 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht. Hoe hard varen de RIB's? De maximum snelheid ligt rond de 100 km per uur. Maar zo hard varen we natuurlijk niet constant, ons streven is altijd dat alle gasten het naar hun zin hebben. Daarom wordt er met wisselende snelheden gevaren en onderweg vaak ook nog iets verteld over bezienswaardigheden. Iets meer over de maximale snelheid: Dit is afhankelijk van de aandrijving (pk) in combinatie met de lengte / gewicht van de boot, vorm van de romp, ervaring van de schipper, weersomstandigheden, stroming en het aantal personen op de boot.

Word je nat?
Wij zeggen altijd; Als het niet regent hoef je niet nat te worden, maar natuurlijk kun je door spetters een beetje nat worden. Indien gewenst kunt u bij ons regensetjes aanschaffen en in de winter kunt u thermopakken lenen.

Wanneer is het niet verstandig mee te varen?
Wanneer u last heeft van nek, rug, gewrichtsklachten, losvliegende organen of bet u zwanger, dan raden wij u af deel te nemen aan onze RIB Adventure / Events. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Varen jullie het hele jaar door?
Ook 's winters zijn wij u graag van dienst om een RIB Adventure te doen. Wij hebben speciale kleding.

Gaat het door als het regent, vriest en/of stormt?
In principe. Dolphin Events of de schipper van de RIB kan altijd de beslissing nemen een event / adventure wel of niet door te laten gaan. Zie hier voor onze algemene voorwaarden.

Ben je verzekerd tijdens een RIB Adventure?
Ja, Dolphin Events beschikt over een inzittende verzekering, maar het staat u vrij om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op.