Lekker vrij en toch besloten

U zoekt een plek om ongestoord te vergaderen? Een bijzondere locatie voor uw presentatie? De Contessa is uitermate geschikt om even met elkaar ‘alleen’ te zijn. In alle vrijheid, want het water biedt ruimte voor nieuwe invalshoeken en ideeën. Voel de inspiratie van het Manhattan aan de Maas die uw bijeenkomst tot een succes maakt.

 

Net dat beetje extra

Een jubileum, verjaardag of feest? Bij ons aan boord zit u goed. De Contessa is stijlvol ingericht, het eten en drinken is prima verzorgd. Het water belooft net dat beetje extra, wat uw speciale gelegenheid tot een dierbare herinnering maakt voor u en uw gasten. Of u aan boord bent voor een party of presentatie, u bent in goede handen. Maak ook kennis met onze voortreffelijke wijnkaart tijdens een luxe 7-gangen diner. Vele beroemde gasten gingen u al voor. Wij heten u graag van harte welkom aan boord om te genieten van heerlijk eten en drinken in een intieme, sfeervolle omgeving.

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot 22:00 uur
   

Zondag

Diner eerste shift :  van 16.00 tot 19.00 uur
Diner tweede shift: vanaf 19:15 tot 22:00 uur