Nieuw bij Kaat Mossel

“Gemakkelijk op en afstappen voor de deur van “Kaat Mossel”

DE KAAT MOSSEL SLOEP

Een eigen sloep waarmee u de Maas en de prachtige oude havens van Rotterdam kunt bekijken onder leiding van een ervaren Schipper/gids.

Inclusief hapjes en drankjes

Kaat zorgt voor de drankjes en hapjes, u kunt onbezorgd genieten. Tijdens de reguliere vaart verzorgd Kaat diverse lekkere borrelhapjes en drankjes. We verzorgen diverse culinaire tochten.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 


Rondje "Proef" Rotterdam

Een culinaire stadstour met Rotterdams entertainment

Rondje proef Rotterdam is een smaakvolle bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire hoogstandjes van Rotterdam, onder begeleiding van echt Rotterdams entertainment. met tussenstops bij diverse Rotterdamse horeca gelegenheden, hilarische anekdotes en Rotterdamse weetjes, maken we op een geheel andere wijze (hernieuwd) kennis met Rotterdam.

Na afloop van deze tour weet u het zeker;

Rotterdam smaakt naar meer!

Het Rondje "proef" Rotterdam vertrekt om 14.00 uur bij het SS Rotterdam en zal hier rond 18.30 uur weer arriveren. U sluit dit unieke meergangen diner af met een heerlijk dessert en een drankje aan boord van het SS Rotterdam. 

Het Rondje "proef" Rotterdam duurt circa 4-4,5 uur afhankelijk van het verkeer onderweg.

Op de website www.rondjerotterdam.nl vindt u nog meer informatie over de aanwezige artiesten en de overige mogelijkheden.

Het Rondje Rotterdam wordt mede mogelijk gemaakt door:
Het Zalmhuis, SS Rotterdam, Pelgrim Rotterdam, Schmidt Zeevis, Mart Café en uiteraard Kaat Mossel.  


 

RIB-EXPERIENCE ROTTERDAM:

Er zijn diverse afvaarten te boeken bij de vaarsensatie op het water van Rotterdam.
Bijvoorbeeld de BIG City Tour, die u alles op de Maas laat zien tussen Rotterdam en Schiedam. Veel snelheid, veel te zien en hoge golven! Aansluitend een heerlijk drie-gangen keuze diner in het gezellige kaat mossel. Zowel aan de vis- als de vleesliefhebbers wordt gedacht.

Tours vanaf € 64,50 pp. Dit arrangement is exclusief de drankjes. Als u liever komt lunchen is dit op aanvraag ook mogelijk .

Lees meer
CONTESSA:

Recht tegen over Kaat Mossel, ligt de Contessa. Dit mooie schip is geschikt voor een gezellig feest, vergadering, borrel, etc voor maximaal 75 personen.

Tijdens de vaart kunt u heerlijk genieten van luxe hapjes op het zonnedek of een heerlijk walking diner verzorgd door Kaat mossel. Ideaal voor een feestje.

Huur Schip:
Eerste 2 uur € 900,00. Extra uren € 300,00 per uur

Meer informatie:
www.mscontessa.nl