RIB-varen in Rotterdam

Een personeelsfeest (bedrijfsfeest), een compleet verzorgde incentive of TEAM-building sessie & RIB varen. Doe vooraf een drankje bij Kaat Mossel of geniet aansluitend van een heerlijke lunch of diner. Verschillende arrangementen mogelijk. Min. 8 personen. Op- en afstappen in het Boerengat t.o Kaat Mossel. 

v.a. €40,- p.p. 

Meer lezen

Kaat Mossel cruises

Een cruise met de tender van één uur onder leiding van een ervaren kapitein en bij te boeken city guide. Na de vaart kan Kaat Mossel een heerlijk 3-gangen vis-vlees keuzemenu verzorgen voor 40,- p.p exclusief de drankjes. Opstappen en afstappen in het Boerengat t.o Kaat Mossel. Max. 28 personen.  

v.a. € 295,- (ex BTW)

Meer lezen
 

Contessa

Recht tegen over Kaat Mossel, ligt de Contessa. Dit mooie schip is geschikt voor een gezellig feest, vergadering, borrel, etc voor maximaal 75 personen.

Tijdens de vaart kunt u heerlijk genieten van luxe hapjes op het zonnedek of een heerlijk walking diner verzorgd door Kaat mossel. Ideaal voor een feestje.

v.a. € 395,- per uur (ex. BTW)

Meer lezen
 

Rondje proef

Rondje proef Rotterdam is een smaakvolle bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire hoogstandjes van Rotterdam, onder begeleiding van Rotterdams entertainment. Met tussenstops bij diverse Rotterdamse horeca gelegenheden zoals (de leukste) Kaat Mossel,  en Rotterdamse weetjes, maken we op een geheel andere wijze kennis met Rotterdam.

Meer lezen
 

Contessa

Dit mooie schip is geschikt voor een gezellig feest, vergadering, borrel, etc voor maximaal 75 personen. Tijdens de vaart kunt u heerlijk genieten van luxe hapjes op het zonnedek of een heerlijk walking diner.

Meer lezen
 
 

Rondje proef

Smaakvolle bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire hoogstandjes van Rotterdam. Met tussenstops bij diverse horeca gelegenheden maken we op een geheel andere wijze kennis met Rotterdam.

Meer lezen