FollowUp club komt maandelijks bijeen in Divisie Kaat Mossel

12-03-2015

Oprichter Evert Kromjong, bekend van netwerkplatforms: StartMeUp en FollowUp, is een ondernemer met een duidelijke visie over netwerken. In Kaat Mossel, een zeer populaire vis en mossel brasserie aan de Admiraliteitskade in Kralingen, komen maandelijks 25 professionals in Divisie Kaat Mossel samen genieten van een drie-gangendiner. Kaat Mossel is een van de vier divisies.

Andere divisies zijn:

FollowUp Club is voor bedrijven die langer dan 5 jaar bestaan en inmiddels gevestigde ondernemers zijn. Door elke maand bij elkaar te komen delen de ondernemers kennis uit, inspireren elkaar, dagen elkaar uit en bevelen elkaar aan bij de juiste contacten.

Evert zijn visie over StartMeUp en FollowUp:

“Kennis, kunde en business met elkaar delen, daar geloven wij in!”

Als je lid wilt worden van een divisie betekend dat: twaalf keer per jaar deelnemen aan een drie-gangendiner op een prachtige locatie, online profilering op de website van FollowUp, opname in het jaarboek CheckUp in printvorm, een jaarlijks FollowUp-evenement met alle divisies en mogelijke extra events vanuit de locatie van de betreffende divisie. De kosten voor een lidmaatschap bedragen €499,- exclusief diners en extra events.

Mijn conclusie
Elk bedrijf is weer anders en heeft andere behoeftes. Maar ik denk dat dit netwerk vele voordelen heeft. De prijs is zeer schappelijk voor wat je er allemaal voor terug krijgt. Ook de druk ligt iets minder hoog omdat je elkaar niet elke week ziet maar in plaats daarvan elke maand. Het blijft uiteindelijk toch verschillend, wat voor jou werkt hoeft niet voor de ander te werken.

Wil je meer weten over dit netwerk? Bekijk dan de volgende websites.

www.followupclub.nl
www.startmeup.nl

bron

 

 

Terug naar de vorige pagina