Kaat Mossel verbreedt haar diensten

23-09-2011

Bij Kaat Mossel gebeurt het!

Een heerlijke lunchervaring begint zonder parkeerproblemen.

Kaat Mossel, is zoals u weet, een bekend, drukbezocht adres voor liefhebbers van mosselgerechten, visspecialiteiten en ook vleesgerechten. Bij ons kunt u prima tafelen en heeft u bovendien ook nog een prachtig uitzicht heeft op de haven.

Om uw bezoek aan Kaat Mossel nog aangenamer te maken kunnen wij u vanaf oktober de volgende services aanbieden: Valet Parking

Wij zijn een samenwerking aangegaan met E-Drivers Chauffeursdiensten, welke op 5 oktober gaan beginnen met het verzorgen van Valet Parking tijdens de lunch op woensdag, donderdag en vrijdag. De chauffeurs parkeren de auto's netjes en zorgen er uitraard voor dat deze weer klaarstaat voor vertrek.

Deze service bieden wij als tryout in de maand oktober op woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de lunch. De kosten voor deze service zullen 15 euro per auto bedragen. Na deze maand zullen we inventariseren of er bij u als klant behoefte bestaat aan het continueren of misschien zelfs wel uit breiden van deze service.

Met Valet Parking begint en eindigt uw lunch in stijl.

BeterBOB

Bij een goede maaltijd hoort een mooi glas wijn en soms wel twee...

Wanneer u een glaasje op heeft en zelf niet meer naar huis wilt rijden, is er nu een mogelijkheid te bellen met BeterBOB vanaf 20.00 uur. Binnen 30 tot 45 minuten arriveert de BOB-chauffeur bij ons restaurant.

Vervolgens rijdt de BOB-chauffeur u in uw eigen auto veilig en comfortabel naar uw eindbestemming. Al bij het maken van een reservering voor lunch of diner bij Kaatmossel kunt u direct een BOB chauffeur reserveren. U heeft dan de mogelijkheid om zowel het eten als de taxi terug naar huis tegelijk af te rekenen in Kaat Mossel.

Met deze praktische voorzieningen hopen wij uw bezoek aan ons restaurant nog aantrekkelijker te maken.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen!

Ron en Marie-Claire Hirt
&
Medewerkers

Terug naar de vorige pagina