Zomervakantie specials bij Kaat Mossel!

12-07-2013

Een laatste nieuwsupdate voordat u op vakantie gaat om lekker uit te rusten van een druk jaar werken: er staat de komende weken veel te gebeuren bij Kaat Mossel. In deze nieuwsbrief ontvangt u de agenda, u krijgt uiteraard per item nog een uitgebreide mailing met alle nadere informatie.

Tijdens de zomervakantieweken verzorgt Kaat Mossel iedere maandag een heerlijke wisselende zomerspecial. Wij zullen hier op maandag 22 juli mee starten. Er volgen daarna nog 5 heerlijk zomergerechten.

EN

Op zondag 25 augustus organiseert Kaat Mossel de Summer Rosé Party. Het feest begint om 13.00 uur. Het feest zal in het teken staan van zon, zomer, rosé en heerlijk eten. 

Ook op 4, 5 en 6 september heeft Kaat Mossel een tijdelijke dependance tijdens de beurs "Mosselen aan de Maas". Kaat Mossel zal natuurlijk ook aanwezig zijn met een mooie stand tijdens deze drie dagen. Kaarten voor deze drie dagen zijn af te halen bij Kaat Mossel. Wij hopen u dan te kunnen verwelkomen.

WIST U DAT... 
we zeer waarschijnlijk begin augustus starten met het mosselseizoen. Wij houden u uiteraard op de hoogte! Dat is zeker weer een reden voor een feestje.

NATUURLIJK
gaan we in het laatste kwartaal van 2013 de Gouden Mossel uitreiken. Wij houden u op de hoogte.

Kortom een volle agenda. Er staat weer een hoop leuks te gebeuren. Heeft u zin om een zomerspecial of de roséparty bij te wonen, reserveer dan snel een tafel in het restaurant!

Reserveren kan telefonisch via 010-4048600

Zomerse groet,
Team Kaat Mossel

Terug naar de vorige pagina