Kaat Mossel's nieuwe (gasloze) keuken inmiddels operationeel

19-02-2019

De in het onderstaande persbericht, van MissPublicity, beschreven keuken is inmiddels volledig operationeel. We zijn er erg trots op. Komen jullie binnenkort proeven?

Het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel krijgt een gloednieuwe keuken en koppelt daarmee voorgoed af van de gasleiding. Met Qook! - de horecakeuken van Qbtec - gaat het restaurant volledig over op elektra en beschikt binnenkort over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Een facelift om je vingers bij af te likken.

Veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk

Koken op elektra heeft volgens Ron Hirt, eigenaar van Kaat Mossel, veel voordelen. Het is sneller, zuiniger en beter voor het milieu. Daarnaast verlaagt het de kans op brand aanzienlijk, wat de werkomgeving voor het personeel stukken veiliger maakt. Ook de ronde hoeken van het nieuwe keukenmeubilair draagt bij aan veiligheid op de werkvloer. Daarbij is het meubilair naadloos, en dus zeer hygiënisch. Voor de gezondheid heeft koken op elektra tevens voordelen. Door de grote, gietijzeren bakplaat van Adieu is er bijvoorbeeld aanzienlijk minder vet nodig voor het bereiden van de gerechten.

Alle nieuwe, high end apparatuur van Kaat Mossel wordt geleverd door Qbtec uit Woerden: de nummer één producent van maatwerk grootkeukenapparatuur. Ron Hirt: "Qbtec installeert onze gehele Qook! keuken, inclusief een managementsysteem om alles volledig op stroom te kunnen laten functioneren. Als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, zijn de materialen en vakmensen dicht bij huis. In onze nieuwe keuken staat straks het nieuwste van het nieuwste op het gebied van keukenapparatuur. Ik ben enorm trots op onze samenwerking."


bron: MissPublicity
foto's: Qbtec

 

 

 

Terug naar de vorige pagina