Gouden Mossel uitreiking 2018 groot feest

30-10-2018

Via dit bericht kunt u de meeste nieuwtjes lezen over de Gouden Mossel uitreiking van 2018.

Het was weer een prachtig feest, wij verheugen ons alweer op de uitgave van 2019, u ook?

Recht uit Rotterdam

Burgemeester Ahmed Aboutaleb en Casper van Eijck ontvingen maandag de Gouden Mossel vanwege hun verdiensten voor de stad.


Aboutaleb en Van Eijck winnen Gouden Mossel

Hoogleraar Casper van Eijk en burgemeester Ahmed Aboutaleb hebben een Gouden Mossel gekregen. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan markante Rotterdammers. Er waren dit jaar 25 kandidaten genomineerd voor de prijs.

Bekijk het item op Rijnmond

 

 


 

Feyenoords clubarts onderscheiden met Gouden Mossel

Feyenoords clubarts Casper van Eijck heeft de Gouden Mossel ontvangen. Die onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die veel voor de stad Rotterdam heeft betekend. In het verleden kregen Feyenoorders Gerard Meijer, Giovanni van Bronckhorst, Mario Been, Dirk Kuyt, Bert van Marwijk, Coen Moulijn en Fred Blankemeijer de Gouden Mossel ook al eens.

Lees meer


Friends in Business

Uitreiking Gouden Mossel 2018 aan hoogleraar en chirurg Casper van Eijck en burgemeester Aboutaleb.

 


Ahmed Aboutaleb en Casper van Eijck winnaars Gouden Mossel 2018

De Rotterdamse hoogleraar Casper van Eijk en burgemeester Ahmed Aboutaleb hebben de Gouden Mossel uitgereikt gekregen voor hun inspanningen voor de stad. Van Eijk wordt geroemd om zijn werk als arts en boegbeeld voor de strijd tegen alvleesklierkanker. Aboutaleb vanwege zijn verbindende werk in de stad.

Lees meer op de website van het AD.


Gouden Mossel 2018 voor hoogleraar en burgemeester

Op maandag 29 oktober heeft het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel voor de 24ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan hoogleraar Casper van Eijk en burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Lees meer op misset horeca.

Terug naar de vorige pagina