Review schrijven

branding Kaat Mossel Rotterdam inktvis
 
Janneke op tripadvisor
 

Restaurant Kaat Mossel is een fantastisch locatie. De sfeer is of je thuiskomt en mooie ArtDeco inrichting. De bediening is geweldig en kok Ron kookt uitstekend. Voor lunch hebben we cote de boeuf gegeten. Het was geweldig, vergezeld van heerlijke wijn. Top tent!! l

Oud Feyenoord keeper Eddy Treijtel
 

Ik kom altijd met veel plezier naar jullie restaurant. Om jullie warmte en, sfeer en gezelligheid Vanwege de goede en nette bediening De lekkere wijn en eten Claire en Ron, ik hoop nog vaak bij jullie te komen en ik wens jullieNog veel succes voor de toekomst

Groetjes, Eddy Treijtel

Hans Lindeman
 

Kaat Mossel . . . , niet alleen een begrip in Rotterdam, maar ook ver daarbuiten. Relaties waarmee ik voorheen ging eten in restaurants van het zg. hogere segment, heb ik meegenomen naar Kaat Mossel. Als ik deze gasten tegenwoordig uitnodig voor een etentje in de buurt van Rotterdam, zeggen ze steevast: 'Hans, doe maar die tent aan het water met die bomen voor de deur, altijd stampvol en oergezellig'. Ook over de keuken niets anders dan lof.

Ron en Claire, jullie zijn op de goede weg. Hans Lindeman

Paul Schoenmakers - ING
 

"Kaat Mossel"..., het synoniem voor lekker eten en gezelligheid!!
Het geheel van de ambiance, de wisselende kaart, de kwaliteit van het eten en de wijnen, de geweldige gastvrijheid, de flexibiliteit, de vriendelijkheid, het plezier dat het team uitstraalt zorgt ervoor dat ik het altijd een feest vind om bij jullie te komen eten.
Zakelijk tijdens de lunch of diner, privé of met een hele groep het is altijd goed verzorgd en erg gezellig. Getuige ook de vele positieve reacties op ons personeelfeestje (50 pers) en het feit dat we snel op herhaling komen.
Ik wens jullie veel succes voor de toekomst! Tot heel snel!!

Met vriendelijke groet, Paul Schoenmakers ING

Marck van Boven - Basro B.V.
 

Voor onze besprekingen met relaties kiezen we meestal voor de ambiance van Kaat Mossel. De sfeer is altijd goed en we voelen ons meer dan welkom. Jullie uitstekende kaart staat borg voor de heerlijkste visgerechten en zorgt ervoor dat het altijd lastig kiezen is. De bediening van Kaat is meer dan vriendelijk en draagt zeker bij tot de gezelligheid in het restaurant.
Kortom, jullie zijn en blijven een aanrader voor zowel de zakelijke lunch als diner.
Tot heel snel !!! ;-)

Met vriendelijke groet, Basro B.V. Marck van Boven

Joost Laurense
 

Lieve Marie Claire en beste Ron,
Zoals jullie wellicht vermoeden is Kaat voor mij de huiskamer van Rotterdam, waar je een goede prijs kwaliteit verhouding hebt en een warme ontvangst. Het is dan ook niet vreemd als ik mijn zakenrelaties voor de lunch uitnodig en dan zelfs gasten uit 020 meteen roepen of we niet gezellig bij Kaat kunnen afspreken om een perfect dood visje te eten.
Nou dat zegt natuurlijk wat want een groter plezier kan ik ze niet doen en daarnaast helpt dat natuurlijk bij de onderhandelingen. Ik hoop nog vele gezellige middagen bij jullie te kunnen doorbrengen en vooral doorgaan doorgaan doorgaan.

Tot spoedig ziens.. Joost Laurense

Eric van Jarwaarde - Vendit
 

Nederlanders, Chinezen en Italianen zijn de meest bereisde mensen ter wereld, zich settelen en uit niets iets moois opbouwen. Je komt ze tegen in alle uithoeken van de wereld. Voorop staat dat deze pioniers uitmunten in hun handelsgeest, maar gelijkertijd ook de interne mens graag verwennen. Want het een gaat niet zonder het ander. Eten kun je overal, maar wat wij als Nederlanders in die verre oorden dan al snel missen, is de oer-Hollandse gezelligheid. In geen enkele taal is deze beleving te vertalen.
Wel bijzonder want in onze taal is er zelfs nog een betere vertaling, namelijk “Kaat Mossel”.
Een synoniem voor: een heerlijke lunch, bijkletsen aan de bar, leuke mensen ontmoeten, de verste vis, de zaligste tapas, dining and wining, culinaire gerechten en als het weer mee zit; het gezelligste terras van Rotterdam. Ga in het vervolg minder reizen...

Eric van Jarwaarde, Vendit.

Pim Veldhoven
 

Brasserie Kaat Mossel in Rotterdam.......

Mijn ervaringen hierover:

een gezellige en drukke brasserie leuk om vrienden of relaties te ontmoeten goede keuken en betaalbaar mooie en zeer betaalbare wijnen prettige bediening en altijd met een glimlach gezellig buitenterras voor de mooie dagen Ik durf Kaat Mossel met overtuiging aan te bevelen!!

Pim Veldhoven

Marcel van Gastel - Friends in Business
 

The bold en the beautiful Ron en Marie-Claire, twee zeer aardige jonge vakmensen bij wie het zeer prettig toeven is, het stokje is overgedragen, de magie blijft!
Kaat blijft de huiskamer waar je graag met je gasten komt!
Wat moet ik nog meer zeggen dan alleen maar… graag tot gauw!

Marcel van Gastel / Friends in Business

DANA
 

"Katen" is het synoniem voor lunchen.

xxx, Dana

AC Gunnink
 

Onlangs hebben we bij Kaat met een groot gezelschap (10pers) op een zaterdagavond gegeten. Goede sfeer, mooie producten, gevarieerde kaart waarop een mooie balans wordt aangeboden tussen vlees en vis. We hebben een mooie fles champagne en passende wijn gedronken. Prijs -kwaliteit verhouding is goed. De bediening is zeer vriendelijk. En last but not least, de vergeten paraplu hebben ze nog na gestuurd.

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp
 
 

Middelgrote brand bij Kaat Mossel

Op zondag 16 februari rond 20:00 uur is er wegens, een voor nu nog, onbekende reden brand uitgebroken in ons restaurant.

De schrik zit er behoorlijk in en een groot deel van onze opslag en keuken is totaal verwoest. Ook het restaurant heeft geleden met name door roetschade.

Het doet ons erg veel verdriet dat dit zo onverwacht heeft plaats gevonden. Op het moment zijn we druk in de weer van alles te regelen. Ons restaurant blijft tot nader bericht gesloten.

Wij houden u op de hoogte via onze website, social media en nieuwsbrief en laten u zo snel mogelijk weten wanneer wij weer open gaan.

Hopelijk tot snel!

Uw team van Kaat Mossel