Referenties

Hieronder enkele referenties van onze klanten:

Oud Feyenoord keeper Eddy Treijtel over Kaat Mossel:
Ik kom altijd met veel plezier naar jullie restaurant.
Om jullie warmte en, sfeer en gezelligheid
Vanwege de goede en nette bediening
De lekkere wijn en eten
Claire en Ron, ik hoop nog vaak bij jullie te komen en ik wens jullieNog veel succes voor de toekomst

Groetjes,
Eddy Treijtel


Hans Lindeman - O-I
Kaat Mossel . . . , niet alleen een begrip in Rotterdam, maar ook ver daarbuiten.
Relaties waarmee ik voorheen ging eten in restaurants van het zg. hogere segment, heb ik meegenomen naar Kaat Mossel. Als ik deze gasten tegenwoordig uitnodig voor een etentje in de buurt van Rotterdam, zeggen ze steevast: 'Hans, doe maar die tent aan het water met die bomen voor de deur, altijd stampvol en oergezellig'. Ook over de keuken niets anders dan lof.

Ron en Claire, jullie zijn op de goede weg.
Hans Lindeman


Paul Schoenmakers - ING

"Kaat Mossel"..., het synoniem voor lekker eten en gezelligheid!!

Het geheel van de ambiance, de wisselende kaart, de kwaliteit van het eten en de wijnen, de geweldige gastvrijheid, de flexibiliteit, de vriendelijkheid, het plezier dat het team uitstraalt zorgt ervoor dat ik het altijd een feest vind om bij jullie te komen eten.

Zakelijk tijdens de lunch of diner, privé of met een hele groep het is altijd goed verzorgd en erg gezellig. Getuige ook de vele positieve reacties op ons personeelfeestje (50 pers) en het feit dat we snel op herhaling komen.

Ik wens jullie veel succes voor de toekomst!
Tot heel snel!!

Met vriendelijke groet,
Paul Schoenmakers
ING


Marck van Boven - Basro B.V.

Voor onze besprekingen met relaties kiezen we meestal voor de ambiance van Kaat Mossel. De sfeer is altijd goed en we voelen ons meer dan welkom. Jullie uitstekende kaart staat borg voor de heerlijkste visgerechten en zorgt ervoor dat het altijd lastig kiezen is. De bediening van Kaat is meer dan vriendelijk en draagt zeker bij tot de gezelligheid in het restaurant.

Kortom, jullie zijn en blijven een aanrader voor zowel de zakelijke lunch als diner.

Tot heel snel !!! ;-)

Met vriendelijke groet,
Basro B.V.
Marck van Boven


Joost Laurense

Lieve Marie Claire en beste Ron,

Zoals jullie wellicht vermoeden is Kaat voor mij de huiskamer van Rotterdam, waar je een goede prijs kwaliteit verhouding hebt en een warme ontvangst. Het is dan ook niet vreemd als ik mijn zakenrelaties voor de lunch uitnodig en dan zelfs gasten uit 020 meteen roepen of we niet gezellig bij Kaat kunnen afspreken om een perfect dood visje te eten.

Nou dat zegt natuurlijk wat want een groter plezier kan ik ze niet doen en daarnaast helpt dat natuurlijk bij de onderhandelingen. Ik hoop nog vele gezellige middagen bij jullie te kunnen doorbrengen en vooral doorgaan doorgaan doorgaan.

Tot spoedig ziens..
Joost Laurense


Eric van Jarwaarde - Vendit

Nederlanders, Chinezen en Italianen zijn de meest bereisde mensen ter wereld, zich settelen en uit niets iets moois opbouwen. Je komt ze tegen in alle uithoeken van de wereld. Voorop staat dat deze pioniers uitmunten in hun handelsgeest, maar gelijkertijd ook de interne mens graag verwennen. Want het een gaat niet zonder het ander. Eten kun je overal, maar wat wij als Nederlanders in die verre oorden dan al snel missen, is de oer-Hollandse gezelligheid. In geen enkele taal is deze beleving te vertalen.

Wel bijzonder want in onze taal is er zelfs nog een betere vertaling, namelijk “Kaat Mossel”.

Een synoniem voor: een heerlijke lunch, bijkletsen aan de bar, leuke mensen ontmoeten, de verste vis, de zaligste tapas, dining and wining, culinaire gerechten en als het weer mee zit; het gezelligste terras van Rotterdam. Ga in het vervolg minder reizen...

Eric van Jarwaarde, Vendit.


Pim Veldhoven

Brasserie Kaat Mossel in Rotterdam.......

Mijn ervaringen hierover:

Ik durf Kaat Mossel met overtuiging aan te bevelen!!

Pim Veldhoven


Marcel van Gastel - Friends in Business

The bold en the beautiful
Ron en Marie-Claire, twee zeer aardige jonge vakmensen bij wie het zeer prettig toeven is, het stokje is overgedragen, de magie blijft!

Kaat blijft de huiskamer waar je graag met je gasten komt!

Wat moet ik nog meer zeggen dan alleen maar… graag tot gauw!

Marcel van Gastel / Friends in BusinessDana

"Katen" is het synoniem voor lunchen.

xxx,
Dana