Culinair genieten op z’n Rotterdams

 Wij bereiden maaltijden met dagverse groente, spartelend verse vis, kreeft zo vanuit onze tank op je bord en vlees van Zuid Amerikaanse Black Angus koeien. Hoge kwaliteit ingrediënten, goede porties, fijne prijs en gastgerichte service met een glimlach. Dat is culinair genieten op z’n Rotterdams!

 

Ons team voor u! 

Kaat Mossel is sinds 2 april 1990 uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving. Geroemd door velen voor een informele lunch of een heerlijk diner in ons restaurant met oud Hollandse glorie!  Het prachtige oude pand aan het boerengat op de Admiraliteitskade dateert uit 1900  en daar komt historie tot leven. 
 
Al sinds 1993 koken Ron Hirt en zijn team de lekkerste gerechten. Het was dan ook een logische stap dat hij na de pensionering van de toenmalige eigenaar, samen met Marie Claire, de zaak voort zou zetten.  En tot op de dag van vandaag hebben zij geen seconde spijt gehad van deze stap. Met een fantastisch team in onze gasloze keuken en de sprankelende sterren van onze bediening proberen wij elke dag weer om voor u een heerlijke, gezellige en warme eetervaring te verzorgen.

De corebusiness van Kaat was van oudsher de aandacht voor mosselen en dat is nog steeds zo. ‘Maar we staan ook bekend om onze vis,  kreeft, schaal- en schelpdieren en natuurlijk onze Black Angus Steak’, zegt Ron. ‘Onze klanten rijden graag een extra eindje om voor onze sublieme zeetong of the Catch of the Day’.
 
 
 
 
JANNEKE OP TRIPADVISOR
 

Restaurant Kaat Mossel is een fantastisch locatie. Met de sfeer van thuiskomen in een aantrekkelijk  ArtDeco jasje. De bediening is geweldig en kok Ron kookt uitstekend. Voor de lunch hebben we cote de boeuf gegeten. Het was geweldig, vergezeld van heerlijke wijn. Top tent!!

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Openingstijden en reserveren! 

Unieke kenmerken van Kaat zijn de ongedwongen sfeer en de gezelligheid in combinatie met voortreffelijk eten en de aandacht voor u als gast in onze huiskamer van Rotterdam. Gewoon volop genieten zoals het hoort. Onze chefs, onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u met open armen.

Tot snel bij Kaat!!

Reserveren graag via 010-404 8600 of via info@kaatmossel.nl

Wij zijn 6 dagen per week geopend van Maandag tot en met Zaterdag !!

Maandag tot en met Zaterdag
11.30 uur - 00.00 uur
   
 
 
   

Bezoek ons SCHOOLBORD  Daarop staan alle toppers buiten onze reguliere kaart.