Culinair genieten op z’n Rotterdams

 Wij bereiden maaltijden met verse groente, goede vis, kreeft zo vanuit de tank op je bord en vlees van Black Angus koeien. Hoge kwaliteit ingrediënten, goede porties, fijne prijs. Dat is culinair genieten op z’n Rotterdams!

 

Ons team voor u! 

Kaat Mossel is een Rotterdams begrip sinds 2 april 1990 waar u voor uw zakelijke lunch of heerlijk diner terecht kan in een restaurant met oud Hollandse glorie!  Gevestigd in een pand uit omstreeks 1900  aan het boerengat op de Admiraliteitskade komt historie tot leven. 

Ron kookt al sinds 1993 bij Kaat Mossel en het was eigenlijk dan ook niet meer dan logisch dat hij, toen de oude eigenaar met pensioen ging, samen met Marie-Claire de zaak voortzette. 

Samen met een fantastisch team in keuken en bediening zorgen wij voor een lekkere en vooral ook gezellige eetervaring, 

De corebusiness van Kaat was toen mosselen en dat is nog steeds zo. ‘Maar we staan ook bekend om onze platvis’, zegt Ron. ‘Onze klanten rijden graag een eind om voor bijvoorbeeld onze zeetong.’
 
 
 
 
JANNEKE OP TRIPADVISOR
 

Restaurant Kaat Mossel is een fantastisch locatie. De sfeer is of je thuiskomt en mooie ArtDeco inrichting. De bediening is geweldig en kok Ron kookt uitstekend. Voor lunch hebben we cote de boeuf gegeten. Het was geweldig, vergezeld van heerlijke wijn. Top tent!!

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp
 
 

Middelgrote brand bij Kaat Mossel

Op zondag 16 februari rond 20:00 uur is er wegens, een voor nu nog, onbekende reden brand uitgebroken in ons restaurant.

De schrik zit er behoorlijk in en een groot deel van onze opslag en keuken is totaal verwoest. Ook het restaurant heeft geleden met name door roetschade.

Het doet ons erg veel verdriet dat dit zo onverwacht heeft plaats gevonden. Op het moment zijn we druk in de weer van alles te regelen. Ons restaurant blijft tot nader bericht gesloten.

Wij houden u op de hoogte via onze website, social media en nieuwsbrief en laten u zo snel mogelijk weten wanneer wij weer open gaan.

Hopelijk tot snel!

Uw team van Kaat Mossel