Ons team voor u!
Kaat Mossel is sinds 2 april 1990 uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving. Geroemd door velen voor een informele lunch of een heerlijk diner in ons restaurant met oud Hollandse glorie! Het prachtige oude pand aan het boerengat op de Admiraliteitskade dateert uit 1900 en daar komt historie tot leven.
Al sinds 1993 koken Ron Hirt en zijn team de lekkerste gerechten. Het was dan ook een logische stap dat hij na de pensionering van de toenmalige eigenaar, samen met Marie Claire, de zaak voort zou zetten. En tot op de dag van vandaag hebben zij geen seconde spijt gehad van deze stap. Met een fantastisch team in onze gasloze keuken en de sprankelende sterren van onze bediening proberen wij elke dag weer om voor u een heerlijke, gezellige en warme eetervaring te verzorgen.
De corebusiness van Kaat was van oudsher de aandacht voor mosselen en dat is nog steeds zo. ‘Maar we staan ook bekend om onze vis, kreeft, schaal- en schelpdieren en natuurlijk onze Black Angus Steak’, zegt Ron. ‘Onze klanten rijden graag een extra eindje om voor onze sublieme zeetong of the Catch of the Day’.