Culinair genieten op z’n Rotterdams

 Wij bereiden maaltijden met verse groente, goede vis, kreeft zo vanuit de tank op je bord en vlees van Black Angus koeien. Hoge kwaliteit ingrediënten, goede porties, fijne prijs. Dat is culinair genieten op z’n Rotterdams!

 

Ons team voor u! 

Kaat Mossel is een Rotterdams begrip sinds 2 april 1990 waar u voor uw zakelijke lunch of heerlijk diner terecht kan in een restaurant met oud Hollandse glorie!  Gevestigd in een pand uit omstreeks 1900  aan het boerengat op de Admiraliteitskade komt historie tot leven. 

Ron kookt al sinds 1993 bij Kaat Mossel en het was eigenlijk dan ook niet meer dan logisch dat hij, toen de oude eigenaar met pensioen ging, samen met Marie-Claire de zaak voortzette. 

Samen met een fantastisch team in keuken en bediening zorgen wij voor een lekkere en vooral ook gezellige eetervaring, 

De corebusiness van Kaat was toen mosselen en dat is nog steeds zo. ‘Maar we staan ook bekend om onze platvis’, zegt Ron. ‘Onze klanten rijden graag een eind om voor bijvoorbeeld onze zeetong.’
 
 
 
 
JANNEKE OP TRIPADVISOR
 

Restaurant Kaat Mossel is een fantastisch locatie. De sfeer is of je thuiskomt en mooie ArtDeco inrichting. De bediening is geweldig en kok Ron kookt uitstekend. Voor lunch hebben we cote de boeuf gegeten. Het was geweldig, vergezeld van heerlijke wijn. Top tent!!

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot 22:00 uur
   

Zondag

Diner eerste shift :  van 16.00 tot 19.00 uur
Diner tweede shift: vanaf 19:15 tot 22:00 uur