gouden mossel 2017 rene van der gijp
gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Oud voetballer

Van der Gijp speelde veertienjarige betaald-voetbal. In Eredivisie speelde hij voor Sparta Rotterdam, PSV en Heerenveen. Ook in het buitenland speelde hij als “ouderwetse” rechtsbuiten voor mooie clubs zoals het Belgische Lokeren en de Zwitserse clubs Neuchâtel Xamax en FC Aarau. Tevens speelde hij 15 keer voor het Nederlands elftal.

 

Momenteel voetbal analist

Na zijn actieve voetballeven op het veld werd Van der Gijp voetbal analist bij het onder andere tv-programma Voetbal Inside. Mede dankzij zijn ontwapenende manier van analyseren met behulp van vele anekdotes uit zijn actieve loopbaan,  grappen en ergernissen werd René in 2010 genomineerd voor de Televizier Talent Award voor het beste nieuwe televisietalent van het jaar. Het over hem, door Michel van Egmond, geschreven boek “Gijp” werd een bestseller en bekroond met de NS Publieksprijs.

gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot 22:00 uur
   

Zondag

Diner eerste shift :  van 16.00 tot 19.00 uur
Diner tweede shift: vanaf 19:15 tot 22:00 uur