mosselen restaurant kaat mossel

Beter voor het milieu

Koken op elektra heeft volgens Ron Hirt, eigenaar van Kaat Mossel, veel voordelen. Het is sneller, zuiniger en beter voor het milieu. Daarnaast verlaagt het de kans op brand aanzienlijk, wat de werkomgeving voor het personeel stukken veiliger maakt. Ook de ronde hoeken van het nieuwe keukenmeubilair draagt bij aan veiligheid op de werkvloer.

 
restaurant kaat mossel high end apperatuur

High end apperatuur

Alle nieuwe, high end apparatuur van Kaat Mossel wordt geleverd door Qbtec uit Woerden: de nummer één producent van maatwerk grootkeukenapparatuur. Ron Hirt: "Qbtec heeft onze gehele Qook! Keuken geïnstalleerd, inclusief een managementsysteem om alles volledig op stroom te kunnen laten functioneren. Als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, zijn de materialen en vakmensen dicht bij huis. In onze nieuwe keuken staat het nieuwste van het nieuwste op het gebied van keukenapparatuur. Ik ben enorm trots op onze samenwerking."

 
 

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot ...
   

Zondag

Gesloten