Zeeuwse Pareltjes bij Kaat

 Het was echt een feestje, dinsdag 28 juni bij ons!!!. Want als eerste restaurant in Nederland serveren wij de nieuwe oogst bodemcultuur mosselen. En dat is altijd een hele belevenis. Ieder jaar weer proberen wij als eerste deze Zeeuwse lekkernij te presenteren en het is ook dit jaar weer gelukt. Geen boot van Sinterklaas in de jachthaven van het boerengat maar de "enige echte" mosselboot die de eerste zakken vers van de Zeeuwse bodem aanvoert. Geweldig !!! 

 

En onze gasten daar doen we het voor !!!

Onze gastheren en gastvrouwen hebben de afgelopen maanden goed geluisterd naar uw vragen en opmerkingen. En dat heeft zich vertaald naar een aantal traditionele Mosselgerechten en een aantal gerechten voor die gasten die op zoek zijn naar iets speciaals. Mosselen met Truffel bijvoorbeeld of Mosselen met Pernod of Mosselen met een Thaise twist of....... toch liever met Roquefort of Bier, of op zijn Spaans met Chorizo of.................toch maar even op het SCHOOLBORD kijken naar al onze MOSSEL Specials.
 
Eigenlijk is ons beste advies... vaak terugkomen dan kun je alle varianten zelf uitproberen. Want genieten op zijn Rotterdams dat doe je bij Kaat Mossel
 
La vie est belle avec Kaat Mossel.
 
Warme zomergroet en tot snel!!!
 
 
 
 
 
 
 

Ron Hirt in zijn element in de gasvrije hypermoderne keuken.

Daar worden de lekkerste gerechten bedacht, uitgewerkt en met zorg voor u bereidt. Ook deze prachtige Zeeuwse Mosselen die net zijn aangevoerd worden daar op ambachtelijke wijze voor u klaargemaakt. Een geweldige ervaring om die volle schelpen in diverse variaties aan u te mogen presenteren en uw smaakpapillen te verwennen. En u ziet het op de foto, alle focus voor het beste resultaat. Tot snel bij Kaat!!!

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Openingstijden en reserveren! 

Een uniek kenmerk van Kaat is de ongedwongen sfeer en de gezelligheid in combinatie met voortreffelijk eten en de aandacht voor u als gast in onze huiskamer van Rotterdam. Gewoon volop genieten zoals het hoort. Onze chefs, onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u met open armen.

Tot snel bij Kaat!!

Reserveren graag via 010-404 8600 of via info@kaatmossel.nl

Wij zijn 6 dagen per week geopend en op maandag en zaterdag alleen voor het diner !!

Maandag en Zaterdag
17.00 uur - 00.00 uur
Dinsdag tot en met Vrijdag
11.30 uur - 00.00 uur
La Vie est Belle avec Kaat Mossel !  
   

Bezoek ons SCHOOLBORD  Daarop staan alle toppers buiten onze reguliere kaart.