COVID Update 2

Het Corona Virus blijft Nederland parten spelen..............
dat is wederom duidelijk geworden tijdens de persconferentie van 26 november jl. Al onze gasten wensen wij op voorhand een gezonde komende periode toe en wij hopen oprecht dat u en uw naasten niet geraakt worden door dit vervelende virus.
 
Onze openingstijden worden daarom in de komende periode aangepast en u kunt vanaf zondag 28 november van 11.30 t/m 17.00, 7 dagen per week genieten bij Kaat. Ook  zal vanaf woensdag 1 december onze take away service beschikbaar zijn met een selectie van overheerlijke gerechten.
 
Ondanks het COVID virus willen wij u nog steeds laten genieten dus tot snel.
 

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Openingstijden en reserveren! 

Zowel binnen als buiten volgen wij de actuele regelgeving en dat betekent concreet dat wij onze openingstijden voorlopig aan moeten passen. Om een zo groot mogelijk deel van onze trouwe klanten te bereiken en te laten genieten van al het goede wat Kaat te bieden heeft zijn wij ook op zondagen geopend.  Dus ook nu nog steeds 7 dagen per week smullen bij Kaat.

SMAKELIJK ETEN en blijft u vooral genieten en gezond.

Reserveren graag via 010-404 8600 of via info@kaatmossel.nl

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag

brunch, lunch, vroeg diner 11.30 uur - 17.00 uur
   
 TOT SNEL BIJ KAAT !!!  
   

TIP:

OP WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG IS ONZE TAKE AWAY SERVICE WEER BESCHIKBAAR TOT 20.00 UUR MET EEN SELECTIE VAN OVERHEERLIJKE GERECHTEN !!