09-01-2024 | Arne Slot, Sipke Hulshof, Marino Pusic en John de Wolf hebben op dinsdag 9 januari jl., vol trots de prestigieuze Gouden Mossel prijs in ontvangst genomen. De prijs die wordt uitgereikt door Ron en Marie Claire Hirth van restaurant Kaat Mossel, is een jaarlijkse gebeurtenis
 
01-01-2024 | Het team van Kaat Mossel wenst u een nieuw jaar, bruisend en sprankelend, stralend en schitterend, gezond en gelukkig, zorgeloos en prachtig en 31.622.400 seconden genieten!!
 
12-12-2023 | Lieve gasten van Kaat, onze warmste gedachten en beste wensen  voor een prachtige Kerst en een sprankelend Nieuwjaar !!
 
 
07-11-2023 | Het was deze week weer even intens genieten voor een paar geluksvogels. Een spartelverse ZWAARDVIS. Geen alledaagse vis op onze kaart en altijd een feestje wanneer een van onze leveranciers een op en top verse zwaardvis weet te bemachtigen.
 
 
19-08-2023 | WELKOM TERUG!!! Heeft u ook zo genoten van uw vakantie en net als ons team inspiratie opgedaan voor de komende periode. Wij horen graag uw verhalen. Tot snel!!
 
 
04-07-2023 | Ons hele team wenst u een uitzonderlijk mooie en prettige vakantie toe. Carpe diem, pluk de dag, en geniet met volle teugen van uw familie, het gezin, uw vrienden, het mooie weer en al het goede.
 
 
 
17-04-2023 | BLUE FIN TUNA! Nee............. deze komt echt niet uit de serie WICKED TUNA maar..... het had zomaar gekund!!. Een prachtige BLUE FIN TUNA van 55 KG.
 
11-04-2023 | Dé ultieme voorjaarsgroente vinden wij toch wel de witte asperge. Asperges dóen wat in je mond. De delicate kenmerkende smaak van de witte Asperge is romig en tegelijk fris.
 
06-04-2023 | De OOSTERSCHELDE KREEFT !! Velen van u kijken er elk jaar weer reikhalzend naar uit......... de uitzonderlijk smakende KREEFTEN uit de Oosterschelde.
 
25-01-2023 | Wist u eigenlijk dat Kaat Mossel al jaren een nauwe band heeft met Dolphin Events. Samen met deze professionals scheuren over het water en daarna natuurlijk bijpraten tijdens een goed diner bij Kaat !!!
 
11-12-2022 | Lieve gasten van Kaat, onze warmste gedachten en beste wensen voor een prachtige Kerst en een sprankelend Nieuwjaar. Wij zijn gesloten van 25 December 2022 t/m 1 Januari 2023.
 
07-11-2022 | Het begin van de herfst is een moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken! Ook in de huiskamer van Kaat geeft het wildseizoen een extra dimensie aan warmte en gezelligheid.
 
06-09-2022 | Om uw smaakpapillen nog eens extra te strelen moet u eigenlijk gewoon ons SCHOOLBORD bezocht hebben !!!
 
01-07-2022 | Vakantieperiode 2022. Het hele team van Kaat wenst u een uitzonderlijk mooie vakantie toe. Wij zijn op vakantie van maandag 1 t/m zondag 21 augustus en zien u graag weer vanaf maandag 22 augustus.
 
29-06-2022 | Een korte impressie van de opening van het mosselseizoen bij Kaat, 28 juni. Het was zoals altijd weer een feest met veel vrienden en bekenden die zich de Zeeuwse pareltjes goed lieten smaken.
 
26-06-2022 | Yes, Yes, Yes, ze zijn er weer. Vanaf dinsdag 28 juni en als eerste, onze nieuwe oogst bodemcultuur MOSSELEN uit ons eigen Zeeland. Genieten mag !!!!
 
20-06-2022 | BINNEKORT WEER OP DE KAART!!! Onze superlekkere Zeeuwse Bodemcultuur MOSSELEN!!! Goed onze nieuwberichten en website volgen, dan kunt u een van de eersten zijn!
 
15-02-2022 | Wij lopen allemaal met een grote glimlach door ons schitterende pand.  En dat is logisch want we kunnen weer terug naar het "oude" normaal.
 
25-01-2022 | Wat een goed nieuws tijdens de persconferentie van dinsdag 25 januari. Wij staan weer klaar om u vol passie, elan en bevlogenheid culinair te verwennen. Tot snel.
 
22-01-2022 | Beste vrienden van Kaat. Als de signalen ons niet bedriegen mogen we vanaf woensdag 26 januari weer open. Er zullen ongetwijfeld nog wat aanvullende voorwaarden zijn maar geen reden om te wachten en nu alvast te reserveren. Tot snel, Kaat.
 
19-12-2021 | Wij verliezen niet zo snel de moed bij Kaat maar deze snelle en drastische stappen van de overheid hadden wij niet zo snel verwacht. 
 
09-12-2021 | Elke week maakt onze chef samen met het team een aantal verrassingen die je op ons SCHOOLBORD terug kunt vinden. Buiten de reguliere kaart om en elke keer weer een traktatie.
 
25-11-2021 | Het Corona Virus blijft Nederland parten spelen.............. dat is wederom duidelijk geworden tijdens de persconferentie van 26 november jl.
 
11-11-2021 | Het zal u niet ontgaan zijn na de persconferentie van 12 november jl. dat de openingstijden van de horeca gelegenheden in de komende weken zijn aangepast.
 
25-10-2021 | YES, YES, u hoeft ook op maandag niet langer te zoeken. Vanaf Maandag 1 November a.s. zijn wij ook op de maandagen weer geopend om uw smaakpapillen te strelen.
 
14-09-2021 | De meest actuele berichtgeving van Kaat direct op uw mobiel of tablet. Volg ons op instagram!!!
 
06-07-2021 | Wij van Kaat Mossel serveren niet zomaar mosselen maar mosselen uit de Zeeuwse bodemcultuur! Vanaf 06 juli staan ze weer vol trots op onze kaart.
 
14-05-2021 | Onze "NIEUWE" Serre is open. Een prachtige overkapping, infrarood verwarming en een heuse vernevelingsinstallatie.
 
21-04-2021 | Na 8 maanden zijn we weer open!! Wij hopen oprecht dat het jullie allen in de afgelopen periode goed is gegaan. Wij hebben jullie heel erg gemist!!!
 
27-02-2021 | Het seizoen van onze overheerlijke bodemcultuur mosselen loopt op zijn eind. En omdat voor ons kwaliteit van onze versproducten voorop staat gaan al onze MOSSEL Specials medio maart over van bodem- naar hangcultuur.
 
06-05-2020 | Bij ons gaat de herbouw van Kaat Mossel 2.0 gelukkig wel gewoon door.
 
27-02-2020 | We willen u via deze weg ontzettend bedanken voor alle reActies, steun en lieve woorden.
 
16-02-2020 | De eigenaren van Kaat Mossel zijn zwaar gedupeerd door een brand in hun restaurant. ,,De schade is enorm. Het is een drama.’’
 
25-11-2019 | Op 20 november heeft restaurant Kaat Mossel voor de 25ste keer een Gouden Mossel uitgereikt.
 
07-06-2019 | Kaat Mossel in Rotterdam is op 2e pinksterdag geopend vanaf 17:00 uur voor uw diner of lekker pannetje verse Zeeuwse mosselen
 
24-02-2019 | Kaat mossel heeft een nieuwe (gasloze) keuken. Restaurant is overgestapt op inductie koken en heeft apparatuur uit het topsegment. Het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel heeft een gloednieuwe keuken en koppelt daarmee voorgoed af van de gasleiding. Met Qook! - de horecakeuken van Qbtec - is het restaurant volledig overgegaan op elektra en beschikt over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Een facelift om je vingers bij af te likken.
 
23-12-2018 | Aangepaste openingstijden 1ste en 2de kerstdag: gesloten Oudejaarsdag: van 11:30 tot 18:00 uur Nieuwjaarsdag: van 17:00 tot circa 02:00 uur
 
26-11-2018 | Op zondag 23 december is Kaat Mossel geopend voor een heerlijke kerstbrunch/lunch. Deze speciale zondag wordt muzikaal aangekleed door Chris Narrow & Bo Martin, die nummers uit het repertoire van Charles Aznavour en Frank Sinatra zullen zingen. Na de Kerstlunch blijven we ook gewoon open voor het diner. Reserveren via info@kaatmossel.nl en uiteraard telefonisch via 010 - 404 8600
 
13-11-2018 | Bekijk hieronder de video met Ron die gemaakt werd tijdens de Friends in Business lunch bij Kaat Mossel.
 
20-09-2018 | We hebben een grote keuken verbouwing gepland voor eind januari begin februari. Kaat mossel gaat volledig elektrisch. In samenwerking met Qbtec wordt er een hele nieuwe keuken ontworpen die volledig naadloos zal zijn . Wordt vervolgd ! Een deel van onze nieuwe keuken was al te bewonderen tijdens Gastvrij Rotterdam, hieronder alvast een voorproefje.
 
15-08-2018 | Viswijf, orangist en bajesklant... wie was Kaat Mossel eigenlijk? In de rubriek Rotterdamse Mysteries behandelt "in de buurt" iedere week een apart of opvallend gegeven uit de stad. Waarom Rotterdammers ‘op Zuid’ zeggen in plaats van ‘in’ Rotterdam Zuid. Of waarom de vlag van Rotterdam groen met wit is. n weet je waarom die poort bij de loempiakraam op de Lijnbaan er staat? In de buurt heeft het voor je uitgezocht. Deze week:
 
29-04-2018 | De mosselen smaakten heerlijk vandaag. Kaat serveerde onder andere Deense Hangcultuur mosselen gewokt in de schelp met knoflook en ui, afgeblust met witte wijn.
 
25-04-2018 | Ons land heeft prachtige producten uit de zee, zoals oesters, kreeften en mosselen. Maar ook Frankrijk staat wat zeevruchten betreft aan de top in Europa. Vraag het maar aan de vakmensen. Het bekende Rotterdamse bedrijf Schmidt Zeevis stelde een trip met culinaire experts naar Saint-Malo in Bretagne samen om de deskundigheid nog verder op te voeren.