Een echt goed diner begint met een lekker voorgerecht waar het hoofdgerecht perfect op aansluit. Of proeft u liever van alles wat?
Dan maken wij graag een combinatie van enkele warme en koude voorgerechten om gezellig samen te delen. “Kaat’s proeverij” is te bestellen vanaf 2 personen (€17,50 pp)
Onderstaand menu is beschikbaar vanaf 01-07-2020.
Download English menuSeizoensgebonden en wisselend in ons assortiment
Met oude kaas, gerookte amandelen, rucola, uitgebakken spekjes, pestomayonaise en crostini.
A la minute geprepareerd met een zacht gegaard eitje en geroosterd brood.
Koud gegaarde kabeljauw met limoen, rode peper, bosui, Granny Smith en avocadomayonaise.
Rosé gegaard kalfsvlees met gegrilde tonijn en chimichurri.
Een proeverij van diverse warme en koude voorgerechten verzorgd door onze chef , vanaf twee personen, prijs p.p.
Combinatie van gerookte zalm, gerookte wilde paling en Hollandse garnalen op toast.
Met gefrituurde garnalen.
Met beef tataki en pittige ketjapsaus.
Mix van vier verschillende vissoorten met goma dressing.
Van rauwe tonijn- en zalmfilet met wasabi, wakame, gember en Japanse sojasaus.
Van rauwe zalmfilet met wasabi, wakame, gember en Japanse sojasaus.
Van rauwe tonijnfilet met wasabi, wakame, gember en Japanse sojasaus.
Kort geroosterde en gemarineerde tonijn.
Van de plancha met rozemarijn, tijm, knoflook, zeezout en citroen.
Diverse gefrituurde vis met remouladesaus.
Gebakken garnalen met knoflook, spaanse pepers, laurier, laos, zeezout en afgeblust met sherry.
Met spinazie, kreeftensaus en een chip van Parmezaanse kaas.
Rijkelijk gevuld met vis, schelp- en schaaldieren met rouille en pernod.
Gevuld met rivierkreeftjes , op verzoek geserveerd met room en een scheutje Cognac.
Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken.
Maandag t.m Zaterdag | |||
Lunch: | van 12.00 tot 16.45 uur | ||
Diner eerste shift : | van 17.00 tot 19.45 uur | ||
Diner tweede shift: | vanaf 20.00 tot 22:00 uur | ||
Zondag | |||
Diner eerste shift : | van 16.00 tot 19.00 uur | ||
Diner tweede shift: | vanaf 19:15 tot 22:00 uur | ||