Kaat Mossel staat natuurlijk bekend om haar uitstekende vis, schelp en schaaldier gerechten.
Hoe kan het ook anders met Rotterdam als onze woonkamer en de Noordzee op een steenworp afstand.
Onderstaand menu is beschikbaar vanaf 01-07-2020.
Download English menuRecht uit een krantje geserveerd met frieten en remoulade saus
Pasta met diverse schelpjes uit onze visvitrine, knoflook, Spaanse pepers , witte wijn en crème fraîche.
3 stuks spartelvers recht uit de Noordzee op je bord, geserveerd met gegrilde groenten en frieten.
Kabeljauwfilet met truffelrisotto, spinazie en hollandaisesaus
Heel gebakken geserveerd met frieten
Heerlijk krokant gebakken Noordzeetong, geserveerd met gegrilde groenten en frieten.
Dagvers gekookt en geserveerd met mayonaise en frieten.
Met spinazie , beurre blanc en knoflookolie.
Linguine pasta met een kreeft gegaard in kreeftenjus.
Met seizoengroenten, kreeftensaus en gegratineerd met kaas.
Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken.
Maandag t.m Zaterdag | |||
Lunch: | van 12.00 tot 16.45 uur | ||
Diner eerste shift : | van 17.00 tot 19.45 uur | ||
Diner tweede shift: | vanaf 20.00 tot 22:00 uur | ||
Zondag | |||
Diner eerste shift : | van 16.00 tot 19.00 uur | ||
Diner tweede shift: | vanaf 19:15 tot 22:00 uur | ||