Kaat Mossel staat alom bekend om haar uitstekende vis, schelp- en schaaldier gerechten. Hoe kan het ook anders met Rotterdam als onze woonkamer en de Noordzee op een steenworp afstand.
Wij vinden niets zo opwindend als verse vis die eenvoudigweg is gekookt of gebakken op de plaat. Voor ons is koken als liefde. Je doet het vol overgave of helemaal niet en dat enthousiasme en die passie proberen wij elke dag weer voor u te brengen.
Download English menu
Recht uit een krantje geserveerd met frieten, remoulade saus en salade
3 stuks spartelvers recht uit de Noordzee op je bord, geserveerd met gegrilde groenten en frieten.
Wat de visser ons spartelvers brengt deze dag. Dus kijk op de schoolborden of vraag het aan een van onze medewerkers
Onze welbekende, overheerlijke zeetong. Perfect gebakken op de plaat en indien gewenst voor u aan tafel gefileerd. Voor deze zeetong rijden onze vaste gasten graag een extra stukje om.
Onze Zeeuwse Mosselspecialiteiten. Om je vingers bij af te likken. Wij konden niet kiezen, zo lekker. Kijk bij Specials voor deze Zeeuwse lekkernij.
Dagvers gekookt en geserveerd met frieten en mayonaise. Loop gerust even langs ons homarium en zoek je kreeft zelf uit!! TIP, vraag er ook warme en geklaarde botersaus bij.
Met seizoensgroenten, kreeftensaus en gegratineerd met kaas.
Met beurre blanc en met knoflookolie gebakken op onze plancha
Heerlijk met seizoensgroenten beure blanc. En natuurlijk frieten en mayonaise
Unieke kenmerken van Kaat zijn de ongedwongen sfeer en de gezelligheid in combinatie met voortreffelijk eten en de aandacht voor u als gast in onze huiskamer van Rotterdam. Gewoon volop genieten zoals het hoort. Onze chefs, onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u met open armen.
Tot snel bij Kaat!!
Reserveren graag via 010-404 8600 of via info@kaatmossel.nl
Wij zijn 6 dagen per week geopend van Maandag tot en met Zaterdag !! | |||
Maandag tot en met Zaterdag | 11.30 uur - 00.00 uur | ||
| |||
Bezoek ons SCHOOLBORD Daarop staan alle toppers buiten onze reguliere kaart. | |||