Onze heerlijke Zeeuwse mosselen.
De enige echte, wereldberoemde mossel met zijn specifieke smaak, stevige bite en mooie structuur. Een schelp vol heerlijk mals mosselvlees waarvan u zult watertanden.
Vanzelfsprekend worden ze perfect gekookt in het pannetje of smakelijk gebakken. Puur genieten van deze primeur zolang ze er zijn gedurende het seizoen !!
Het nieuwe mosselseizoen is weer gestart en we kunnen onze Zeeuwse bodemcultuur pareltjes weer serveren met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Bezoek de website regelmatig voor het laatste nieuws.
De Zeeuwse Creuse groeit in de Oosterschelde en de Grevelingen en is grilliger van vorm dan de platte oester. Heerlijk!!!
De platte Zeeuwse oester staat bekend als de koningin onder de Nederlandse oesters. De kenmerkende, karakteristieke en nootachtige smaak is onovertroffen. Bij uitstek geschik om rauw te eten
De pure variant met witte wijn, laurier en mosselgroenten.
In het zonnetje het Mediterrane gevoel met Herbes de Provence zoals knoflook, rozemarijn, tijm, mosselgroenten en tomaat.
Pikant aangemaakt met rode peper, knoflook, olijfolie en laurier.
Waan je in Parijs op de Admiraliteitskade met fijn gesneden venkel, Pernod en crème fraîche.
Unieke kenmerken van Kaat zijn de ongedwongen sfeer en de gezelligheid in combinatie met voortreffelijk eten en de aandacht voor u als gast in onze huiskamer van Rotterdam. Gewoon volop genieten zoals het hoort. Onze chefs, onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u met open armen.
Tot snel bij Kaat!!
Reserveren graag via 010-404 8600 of via info@kaatmossel.nl
Wij zijn 6 dagen per week geopend van Maandag tot en met Zaterdag !! | |||
Maandag tot en met Zaterdag | 11.30 uur - 00.00 uur | ||
| |||
Bezoek ons SCHOOLBORD Daarop staan alle toppers buiten onze reguliere kaart. | |||