Vanilleroomijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom.
Warme wafel met banketbakkersroom en rood fruit.
Een lekker stukje friszoete taart.
Hangop met framboos en passievrucht en blauwe bessenijs.
3 verfrissende smaken!
Panna cotta van witte chocolade met cafe noir ijs en hazelnoot crunch
Vanilleroomijs met chocoladesaus, hout gelagerde rum en slagroom
Assortiment van diverse kazen met notenbrood en vijgencompote
Met advocaat en geslagen room.
Met D.O.M. Bénédictine en geslagen room.
Met Tia Maria en geslagen room.
Met Amaretto en geslagen room.
Met Grand Marnier en geslagen room.
Met wiskey bruine suiker en geslagen room.
Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken.
Maandag t.m Zaterdag | |||
Lunch: | van 12.00 tot 16.45 uur | ||
Diner eerste shift : | van 17.00 tot 19.45 uur | ||
Diner tweede shift: | vanaf 20.00 tot 22:00 uur | ||
Zondag | |||
Diner eerste shift : | van 16.00 tot 19.00 uur | ||
Diner tweede shift: | vanaf 19:15 tot 22:00 uur | ||