Rib Experience

Altijd al onder de Erasmusbrug heen willen scheuren, langs de rauwe havenindustrie van de Botlek willen racen en de Rotterdamse skyline vanaf een heel bijzondere positie willen zien en dat allemaal met een snelheid van 100 kilometer per uur?

Stap dan in de grote ‘Boze Wolf’ en doe mee aan een RIB-Adventure.

RIB staat voor Rigid Inflatable Boat, een stevige opblaasbare boot die ook wordt gebruikt op booreilanden en bij politie-, brandweer en andere reddingswerkzaamheden.

Roots, organisator van uiteenlopende CityTours zoals de ChampagneSloep en steptochten door de stad, was toe aan een nieuwe uitdaging en heeft zo’n RIB op de kop getikt. Sinds vorig jaar maakt het zeven meter lange zwarte gevaarte de Rotterdamse wateren onveilig. Lees meer over de Rib Experience.

 

Uiteraard kunt u arrangementen boeken waarbij u een Rib Experience combineert met een bezoek aan Kaat Mossel. Vraag naar de mogelijkheden. Via telefoon 010 - 404 8600 of email.

Dit is je kans om een keer spectaculair over de maas te racen. Je kan instappen vanaf 1 persoon.

Prijs € 25,00

Start- en eindpunt: Kaat Mossel (Boerengat)
Data: Iedere vrijdag en zaterdag vanaf 1 mei tot en met eind oktober. Groepen kunnen ook op andere data en tijden reserveren.
Tijden  
Vrijdag: 15.00 - 17.40 uur elke 20 minuten
Zaterdag: 14.00 - 17.40 uur elke 20 minuten