“Varen en aansluitend eten bij Kaat Mossel”

“Gemakkelijk op en afstappen voor de deur van “Kaat Mossel”

 

De Kaat Mossel Sloep

Kaat Mossel heeft een eigen sloep waarmee u de Maas en de prachtige oude havens en highlights van Rotterdam kunt bekijken onder leiding van een ervaren Schipper/gids. Kaat Mossel kan zorgen voor de hapjes en drankjes onderweg, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Boothuur per uur :
€ 120,00 (dit is inclusief schipper en brandstof). Het maximaal aantal passagiers is 14 personen.

Wij denken graag met u mee voor de invulling tijdens de vaart. Afhankelijk van uw wensen kan er een offerte gemaakt worden voor hapjes en drankjes op de sloep verzorgd door het restaurant. Het is mogelijk om voor de deur van Kaat Mossel op en af te stappen waardoor er aansluitend genoten kan worden van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant.


ARRANGEMENTEN:

De Borreltour:
1,5 uur varen langs de highlights van Rotterdam onder leiding van een ervaren schipper / gids. Tijdens de vaart wordt er gezorgd voor een koelkast gevuld met fris, bier en wijn. Kaat Mossel zorgt voor een bittergarnituur. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld : olijven, serrano ham, kaas , zoutjes en stokbrood met smeersels.

Prijs : boothuur (vaart 90 minuten)  € 180,00  + € 19,95 pp.

Tour de-luxe:
2 uur varen langs de Rotterdamse highlights onder leiding van een ervaren schipper. Tijdens de vaart wordt er gezorgd voor een koelkast gevuld met bier fris en wijn. Kaat Mossel zorgt voor luxe hapjes zoals bijvoorbeeld : sashimi, toastjes met zalm , Pata Negra ham, olijven en stokbrood met smeersels.

Prijs : boothuur 2 uur varen € 240,00 +  € 29,95 pp.

Andere wensen?
Wij helpen u graag met het samenstellen van een eigen arrangement. We kunnen aan de hand van uw wensen een tour op maat leveren!