gouden mossel 2018 ahmed aboutaleb
gouden mossel 2018 ahmed aboutaleb

Het hart op de juiste plaats

Aboutaleb woont al sinds zijn vijftiende in Nederland. Hij woonde met zijn ouders in Den Haag, waar hij achtereenvolgens de lts, mts en hts doorliep, hij studeerde in 1987 af in de telecommunicatie.

Aboutaleb staat er om bekend dat hij opkomt voor alle bevolkingslagen en neemt zelden een blad voor de mond. We mogen na zoveel jaar onze burgemeester best een uitgesproken Rotterdammer noemen met het hart op de juiste plaats.

 
gouden mossel 2018 ahmed aboutaleb

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp
 
 

Middelgrote brand bij Kaat Mossel

Op zondag 16 februari rond 20:00 uur is er wegens, een voor nu nog, onbekende reden brand uitgebroken in ons restaurant.

De schrik zit er behoorlijk in en een groot deel van onze opslag en keuken is totaal verwoest. Ook het restaurant heeft geleden met name door roetschade.

Het doet ons erg veel verdriet dat dit zo onverwacht heeft plaats gevonden. Op het moment zijn we druk in de weer van alles te regelen. Ons restaurant blijft tot nader bericht gesloten.

Wij houden u op de hoogte via onze website, social media en nieuwsbrief en laten u zo snel mogelijk weten wanneer wij weer open gaan.

Hopelijk tot snel!

Uw team van Kaat Mossel