gouden mossel 2017 michel van egmond
gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Hoofdredacteur Feyenoord media

Michel van Egmond begon in 1986 als sportverslaggever bij De Zoetermeerse Courant en werkte als sportredacteur voor De Haagsche Courant. Van Egmond werd later freelance journalist voor onder meer Hard Gras en de Nieuwe Revu. In Rotterdam werd hij bekend als hoofdredacteur van Feyenoord Media. Ook schreef hij vele columns voor het voetbalmagazine Voetbal International, ook bij de talkshow van Voetbal International, het huidige Voetbal Inside van RTL 7 was hij nauw betrokken.

 

Tweevoudig winnaar NS publieksprijs

In 1999 publiceerde Michel zijn eerste verhalenbundel. In het boek “Nooit meer juichen” besprak hij aan lager wal geraakte sportlegendes. Vanaf 2012 bracht hij vele voetbal gerelateerde boeken op de markt. Denk maar eens aan de bestseller “Gijp” waarvan er meer dan 350.000 werden verkocht. Ook het boek over Wim Kieft baarde veel opzien. Dit mede door de openhartigheid waarmee Kieft over zijn jarenlange cocaïne verslaving sprak. Overigens is Michel de eerste schrijver die de NS publieksprijs twee keer won.

gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot 22:00 uur
   

Zondag

Diner eerste shift :  van 16.00 tot 19.00 uur
Diner tweede shift: vanaf 19:15 tot 22:00 uur