gouden mossel 2016 dirk kuyt
gouden mossel 2016 dirk kuyt

Dirk Kuyt Foundation

Er zijn diverse redenen voor te noemen denk maar eens aan de wijze waarop Dirk wekelijks voorop gaat in de strijd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Maar ook aan zijn inzet voor de inmiddels 11 jaar bestaande Dirk Kuyt Foundation.

 

Vrijwilligers bedankt

Dirk zei: “Ik vind het fantastisch dat ik, na veel prominente Rotterdammers die zoveel voor de stad hebben gedaan, deze prijs nu ook in ontvangst mag nemen”. Hij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om twee vrijwilligers van de Dirk Kuyt Foundation te bedanken voor hun inzet. Monique van Hal en Ger Rijsbergen ontvingen behalve de nodige complimenten ook beiden een prachtige bos bloemen. Uiteraard werden middels Monique en Ger virtueel ALLE vrijwilligers van de Dirk Kuyt Foundation bedankt. Ook alle bedrijven die de foundation een warm hart toedragen blijven onmisbaar.

De in 2005 opgerichte Dirk Kuyt Foundation steunt en organiseert sportevenementen voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. 

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. 

Van 15 juni tot en met 30 juni is ons restaurant open voor het proefdraaien van ons restaurant.
Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. Voor deze periode hebben wij een aangepaste, tijdelijke kaart. 

Download deze kaart hier

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch eerste shift:  van 12.00 tot 14.15 uur
Lunch tweede shift:  van 14.30 tot 16:45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot ...
 

Zondag

Gesloten