gouden mossel 2018 casper van eijck
gouden mossel 2018 casper van eijck

Specialist

Op door de weekse dagen gaat Casper de strijd aan met o.a. alvleesklierkanker en in het weekend zit hij naast de spelers van Feyenoord op de bank. In 2009 begon Casper als clubarts voor Feyenoord na eerst jaren te hebben gewerkt voor een andere Rotterdamse club, namelijk Sparta.

Als specialist is Van Eijck een autoriteit op het gebied van alvleesklierkanker, hij wil patiënten met deze ziekte aan een langere levensduur helpen.

 
gouden mossel 2018

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp
 
 

Middelgrote brand bij Kaat Mossel

Op zondag 16 februari rond 20:00 uur is er wegens, een voor nu nog, onbekende reden brand uitgebroken in ons restaurant.

De schrik zit er behoorlijk in en een groot deel van onze opslag en keuken is totaal verwoest. Ook het restaurant heeft geleden met name door roetschade.

Het doet ons erg veel verdriet dat dit zo onverwacht heeft plaats gevonden. Op het moment zijn we druk in de weer van alles te regelen. Ons restaurant blijft tot nader bericht gesloten.

Wij houden u op de hoogte via onze website, social media en nieuwsbrief en laten u zo snel mogelijk weten wanneer wij weer open gaan.

Hopelijk tot snel!

Uw team van Kaat Mossel