gouden mossel 2017 rene van der gijp
gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Oud voetballer

Van der Gijp speelde veertienjarige betaald-voetbal. In Eredivisie speelde hij voor Sparta Rotterdam, PSV en Heerenveen. Ook in het buitenland speelde hij als “ouderwetse” rechtsbuiten voor mooie clubs zoals het Belgische Lokeren en de Zwitserse clubs Neuchâtel Xamax en FC Aarau. Tevens speelde hij 15 keer voor het Nederlands elftal.

 

Momenteel voetbal analist

Na zijn actieve voetballeven op het veld werd Van der Gijp voetbal analist bij het onder andere tv-programma Voetbal Inside. Mede dankzij zijn ontwapenende manier van analyseren met behulp van vele anekdotes uit zijn actieve loopbaan,  grappen en ergernissen werd René in 2010 genomineerd voor de Televizier Talent Award voor het beste nieuwe televisietalent van het jaar. Het over hem, door Michel van Egmond, geschreven boek “Gijp” werd een bestseller en bekroond met de NS Publieksprijs.

gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp
 
 

Middelgrote brand bij Kaat Mossel

Op zondag 16 februari rond 20:00 uur is er wegens, een voor nu nog, onbekende reden brand uitgebroken in ons restaurant.

De schrik zit er behoorlijk in en een groot deel van onze opslag en keuken is totaal verwoest. Ook het restaurant heeft geleden met name door roetschade.

Het doet ons erg veel verdriet dat dit zo onverwacht heeft plaats gevonden. Op het moment zijn we druk in de weer van alles te regelen. Ons restaurant blijft tot nader bericht gesloten.

Wij houden u op de hoogte via onze website, social media en nieuwsbrief en laten u zo snel mogelijk weten wanneer wij weer open gaan.

Hopelijk tot snel!

Uw team van Kaat Mossel