gouden mossel 2017 rene van der gijp
gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Oud voetballer

Van der Gijp speelde veertienjarige betaald-voetbal. In Eredivisie speelde hij voor Sparta Rotterdam, PSV en Heerenveen. Ook in het buitenland speelde hij als “ouderwetse” rechtsbuiten voor mooie clubs zoals het Belgische Lokeren en de Zwitserse clubs Neuchâtel Xamax en FC Aarau. Tevens speelde hij 15 keer voor het Nederlands elftal.

 

Momenteel voetbal analist

Na zijn actieve voetballeven op het veld werd Van der Gijp voetbal analist bij het onder andere tv-programma Voetbal Inside. Mede dankzij zijn ontwapenende manier van analyseren met behulp van vele anekdotes uit zijn actieve loopbaan,  grappen en ergernissen werd René in 2010 genomineerd voor de Televizier Talent Award voor het beste nieuwe televisietalent van het jaar. Het over hem, door Michel van Egmond, geschreven boek “Gijp” werd een bestseller en bekroond met de NS Publieksprijs.

gouden mossel 2017 rene van der gijp en michel van egmond

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Openingstijden en reserveren! 

Terug naar het "oude" normaal. Wat een goed nieuws en bij Kaat weer onze reguliere openingstijden zoals u van ons gewend bent. Geen restricties, gewoon volop genieten en lekker eten. Onze chefs, onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u met open armen.

Tot snel bij Kaat!!

Reserveren graag via 010-404 8600 of via info@kaatmossel.nl

Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Maandag tot en met Zaterdag 11.30 uur - 00.00 uur
 
 
La Vie est Belle avec Kaat Mossel !  
   

Bezoek ons SCHOOLBORD  Daarop staan alle toppers buiten onze reguliere kaart.