gouden mossel 2016 willem van t wout
gouden mossel 2016 willem van t wout

Een échte Feyenoorder

Willem voetbalde op staart vroeger met Coentje (Moulijn) gevoetbald en bij Xerxes met Faas Wilkes. Door Coen werd ik een échte Feyenoorder, maar ik ben niet eenkennig ook de overige Rotterdamse clubs draag ik een warm hart toe. Zo kent Willem van ’t Wout uiteraard ook de tweede winnaar, Dirk Kuyt het huidige clubicoon van Feyenoord, de club van Rotterdam Zuid.

 

De handel in

Na het voetbal ging Willem  “de handel” in. Na wat opstartproblemen met zijn eerste firma ging het Willem uiteindelijk voor de wind. Eén van zijn bedrijven groeide uit tot een top vier bedrijf in Cuba, hiermee trok hij de aandacht van Fidel Castro die hij geruime tijd tot zijn “vrienden” mocht rekenen. Ook voormalige presidenten van on de andere Joegoslavië, de Oekraïne en Azerbedjan behoorden tot zijn vriendenkring. Volgens de immer bescheiden Willem was dit slechts te danken aan het geluk om op de juiste plaats op het juiste tijdstip te zijn, zeg maar 90% geluk en 10% hard werken.

Overigens vertelde Willem ons tijdens zijn winnaarsspeech dat hij nog altijd een aantaldagen per week werkt. Dit doet hij niet zomaar maar hij zoals hij gekscherend zei: "om een echtscheiding te voorkomen".

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot 22:00 uur
   

Zondag

Diner eerste shift :  van 16.00 tot 19.00 uur
Diner tweede shift: vanaf 19:15 tot 22:00 uur