"Recht uit Rotterdam"

Burgemeester Ahmed Aboutaleb en Casper van Eijck ontvingen maandag de Gouden Mossel vanwege hun verdiensten voor de stad.

"Ahmed Aboutaleb en Casper van Eijck winnaars Gouden Mossel 2018"

De Rotterdamse hoogleraar Casper van Eijk en burgemeester Ahmed Aboutaleb hebben de Gouden Mossel uitgereikt gekregen voor hun inspanningen voor de stad. Van Eijk wordt geroemd om zijn werk als arts en boegbeeld voor de strijd tegen alvleesklierkanker. Aboutaleb vanwege zijn verbindende werk in de stad.

Lees meer op de website van het AD.

"Aboutaleb en van Eijck winnen gouden mossel"

Hoogleraar Casper van Eijk en burgemeester Ahmed Aboutaleb hebben een Gouden Mossel gekregen. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan markante Rotterdammers. Er waren dit jaar 25 kandidaten genomineerd voor de prijs. Bekijk het item op Rijnmond

"Feyenoords clubarts onderscheiden met Gouden Mossel"

Feyenoords clubarts Casper van Eijck heeft de Gouden Mossel ontvangen. Die onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die veel voor de stad Rotterdam heeft betekend. In het verleden kregen Feyenoorders Gerard Meijer, Giovanni van Bronckhorst, Mario Been, Dirk Kuyt, Bert van Marwijk, Coen Moulijn en Fred Blankemeijer de Gouden Mossel ook al eens. 

Lees meer

"Gouden Mossel 2018 voor hoogleraar en burgemeester"

Op maandag 29 oktober heeft het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel voor de 24ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan hoogleraar Casper van Eijk en burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Lees meer op misset horeca.

 

Reserveren

branding Kaat Mossel Rotterdam schelp

Nieuwe openingstijden! 

Wegens de Corona maatregelen hebben wij onze openingstijden aangepast. Wij werken  vanaf heden met tijdsblokken. Deze tijdsblokken zijn gekoppeld aan een bijvoorbeeld borrelen of diner. Een select gezelschap kan komen genieten van ons nieuwe restaurant en geheel vernieuwde gasloze keuken. 

 

Maandag t.m Zaterdag

Lunch:  van 12.00 tot 16.45 uur
Diner eerste shift :  van 17.00 tot 19.45 uur
Diner tweede shift: vanaf 20.00 tot 22:00 uur
   

Zondag

Diner eerste shift :  van 16.00 tot 19.00 uur
Diner tweede shift: vanaf 19:15 tot 22:00 uur