Dirk Kuyt trots op weer een prijs maar...

De immer bescheiden stervoetballer Dirk Kuyt deelt de eer met zijn vrijwilligers.
Dirk Kuyt wordt alom geprezen en dus vonden wij van Kaat Mossel dat deze bekende “Rotterdamse” voetballer niet op de lijst met namen van Gouden Mossel winnaars mocht ontbreken.

Er zijn diverse redenen voor te noemen denk maar eens aan de wijze waarop Dirk wekelijks voorop gaat in de strijd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Maar ook aan zijn inzet voor de inmiddels 11 jaar bestaande Dirk Kuyt Foundation.

Dirk zei: “Ik vind het fantastisch dat ik, na veel prominente Rotterdammers die zoveel voor de stad hebben gedaan, deze prijs nu ook in ontvangst mag nemen”. Hij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om twee vrijwilligers van de Dirk Kuyt Foundation te bedanken voor hun inzet. Monique van Hal en Ger Rijsbergen ontvingen behalve de nodige complimenten ook beiden een prachtige bos bloemen. Uiteraard werden middels Monique en Ger virtueel ALLE vrijwilligers van de Dirk Kuyt Foundation bedankt. Ook alle bedrijven die de foundation een warm hart toedragen blijven onmisbaar.

De in 2005 opgerichte Dirk Kuyt Foundation steunt en organiseert sportevenementen voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.