Champagnes / Mousserend

Brasserie Kaat Mossel schenkt fraaie mousserende wijnen. Denkt u maar eens aan een verfrissende Krier Frères Classic Cuvee of een Baron Fuente Rosé. Wijnen die toegankelijk zijn en regelmatig in de prijzen vallen bij diverse concoursen.

Mousserende wijnen worden per fles geserveerd

Krier Frères, Classic Cuvee Brut, Luxemburg
Een verfrissende mousserende wijn van Caves Krier Freres uit Luxembourg. Smakelijke bubbel met een fruitige neus en romige mousse. Een geur van groene appel en een lange frisse afdronk met droge zuren in de nasmaak. Deze bubbeltjes wijn doet zeker niet onder aan een goede Champagne en is volgens dezelfde natuurlijke techniek gemaakt onder het methode traditionnelle proces.

Champagne Brut ‘Carte d’Or’, Drappier, Frankrijk
Een frisse, mooie romige Champagne met een rijk bouquet van fruit, bloemen en biscuit, afkomstig uit de Aube, in het uiterste zuiden van de Champagnestreek. Ruim 80% van deze Cuvée is Pinot Noir.

Champagne Alain Rodier, Cuvée de réserve, Frankrijk
Mooie Cuvee uit de Marne vallei , de  Pinot Meunier staat aan de basis van deze Champagne. Deze wordt drie jaar lang gerijpt in de kelders van Alain Rodier. Mooie zachte bubbel met veel fruit en een lange finish.

Champagne Baron Fuente Rose, Frankrijk
Deze Rose wordt gemaakt van 40% Pinot Meunier, 40% Chardonnay en 20% Pinot Noir. Een Rose met veel smaak en kleur in vergelijking met veel anderen. Deze wijn valt zeer regelmatig in de prijzen bij diverse proeverijen en concoursen over de hele wereld.