Gouden Mossel winnaar 2018  - Prof. dr. C.H.J. (Casper) van Eijck

De Bekende chirurg van het Erasmus MC uit Rotterdam, die mede bekend is als sportarts bij Feyenoord en nog veel bekende van de stichting Support Casper, won één van de Gouden Mossels van 2018.

Op door de weekse dagen gaat Casper de strijd aan met o.a. alvleesklierkanker en in het weekend zit hij naast de spelers van Feyenoord op de bank. In 2009 begon Casper als clubarts voor Feyenoord na eerst jaren te hebben gewerkt voor een andere Rotterdamse club, namelijk Sparta.

Als specialist is Van Eijck een autoriteit op het gebied van alvleesklierkanker, hij wil patiënten met deze ziekte aan een langere levensduur helpen.

Casper laat zich niet verleiden door het grote geld

In zijn toespraak verklaarde Casper, samen met zijn team, onvermoeid verder te onderzoeken naar genezing. Het is en blijft zijn droom om alvleesklierkanker om te vormen naar een chronische ziekte.

Casper van Eijck bedankt Kaat Mossel voor de uitreiking van de Gouden Mossel 2018! Dit motiveert hem en zijn team om op een enthousiaste wijze door te kunnen gaan met het baanbrekende onderzoek naar een betere behandelmethode bij Alvleesklierkanker.

Mocht u hem willen steunen dan kunt U dat doen door te doneren via de website: www.supportcasper.nl

Daar vind u alle mogelijkheden om supporter van hem te worden.