Wij zijn dit jaar 2e Paasdag open voor het diner.

27-03-2015

Ron heeft hiervoor het volgende Paas (asperge) menu samengesteld.

Voorgerecht :
Romige aspergesoep met stukken asperge

Hoofdgerecht
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met asperges, aardappelpuree en Hollandaisesaus

Nagerecht
Chocolademousse met advocaat en slagroom

Wij serveren dit heerlijk menu voor: € 32,50

Indien gewenst kunt u het volgende tussengerecht toevoegen:
Asperges gerold in Ibericoham (lauwwarm) met aceto balsamico stroop
Meerprijs hiervoor is: € 5,00

Uiteraard kunt u ook à la carte asperges eten of combineer asperges met onze overheerlijke  zalm, kijk voor meer suggesties op onze "krijtborden". 

Niets staat je meer in de weg, kom genieten van het witte goud!

Reserveren is gewenst
Dit kan telefonisch op 010 - 404 86 00 of per e-mail via info@kaatmossel.nl ovv Paasmenu.

 

Terug naar de vorige pagina