Koude voorgerechten (cold appetizers)

Runder-carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, aceto balsamico stroop, olijfolie en rucola
Beef carpaccio with Parmesan cheese, roasted pine nuts, aceto balsamico syrup, olive oil and rocket
€ 10,95

Vitello tonnato, zacht gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise, ansjovis, kappertjes, pijnboompitten en rucola
Vitello tonnato, gently cooked veal with a tuna mayonnaise, anchovy, capers, pine nuts and rocket
€ 12,95

Steak Tartaar van het black Angus rund, a la minute geprepareerd, met een zacht gegaard eitje
Steak tartare of black angus beef a la minute prepared with a soft cooked egg
€ 12,95

Gerookte zalm met gehakte uitjes, kappertjes, geserveerd met toast en boter
Smoked salmon with chopped onions and capers with toast and butter
€ 13,95

Sashimi van rauwe tonijnfilet en rauwe zalmfilet met wasabi, wakame, gember en Japanse sojasaus
Sahimi of raw tuna and raw salmon filet with wasabi, wakame, fresh ginger and Japanese soy sauce
€ 14,95

Gerookte mootjes wilde palingfilet met zoetzure komkommer geserveerd met toast en boter
Smoked wild eel with sweet and sour cucumber, with toast and butter
€ 16,95

Toast “Kaat Mossel” combinatie gerookte zalm, gerookte wilde paling en Hollandse garnalen
Toast “Kaat Mossel” a combination of various types of smoked fish such as salmon, wild eel and Dutch shrimps
€ 19,95

Broodplank met meergranen desembrood (van Jordy’s Bakery ) en smeersels
Breadboard with multigrain sourdough bread and spreads Bread of Jordy's Bakery
€ 4,95